søndag 24. oktober 2010

Resten fra Ski-treffet!

Her kommer resten av produksjonen på Ski-treffet, og som dere ser, så ble det bare julekort denne gang. Det vil si at veldig mye av det jeg hadde med, kunne like gjerne blitt igjen hjemme, men man kan jo aldri vite.......
Det første kortet her er med Skogstokigas herlige snømann, han er klippet ut, og feltet bak ham er stanset ut med Spellbinders. Begge papirene er fra Maja Design, det nydelige mørkeblå papiret trengte ikke noe særlig pynt syntes jeg. Så det ble bare noen sølvstjerner, en snøkrystall og en charms.

Her har jeg også brukt motiv og tekst fra Skogstokiga, og papirer fra Maja Design. Har brukt en MS-punch på det innerste arket, og som pynt noen blomster, litt perlepynt og en charms.

En liten julekurv som skulle gå mest mulig i hvitt og krem. Pyntepapir fra Inkido, og blomst laget med retro-punch.
Og så måtte det jo bli en blå julekurv også, disse kurvene er så lette og morsomme å lage! Fine å bruke som små julegaver, kanskje med litt godis oppi?




fredag 22. oktober 2010

Flere kort fra Ski-treffet

Her kommer flere av kortene fra Ski-treffet, og igjen er det julekort det dreier seg om. Det første her er med motiv fra Bildmålarna, dette stempelet fikk jeg i posten bare et par dager før treffet, så det var bare akkurat så jeg fikk fargelagt et! Motivet er stanset ut med Spellbinders, og teksten kommer fra en ny plate jeg kjøpte på treffet. Husker dessverre ikke hvor den er fra akkurat nå, men det var en clear-stamps plate. Hvis noen vet, så bare kom med det! Pyntepapiret er kantet med en Martha Stewart-punch.

Når jeg skulle lage dette kortet, sto jeg litt fast, og ba naboen om å plukke ut et motiv til meg. Dette motivet, som er fra Papilio, har jeg vel hatt liggende ferdig fargelagt i et par år, så det var vel på tide å få brukt det! Her er det også brukt en MS-punch på pyntepapiret, og de skimrende swirlene er laget med en punch jeg lånte av Marianne/Tufsa.

Nok et kort med motiv fra Bildmålarna, et stempel fra fjorårets julemotiv denne gang. Her er det også brukt Spellbinders, hjørnestemplene er lånt av en treffnabo, og de blanke bladene under rosene fra WOC er stanset ut med en MS-punch.

Til meg å være, så er vel dette litt uvanlige julefarger, men her var det faktisk pynten det begynte med. Jeg falt for disse bladene med bær på, så jeg måtte bare få brukt det! Motivet er fra Skogstokiga, og swirlen i hjørnet er laget med en BossKut-dies.




tirsdag 19. oktober 2010

Julekort fra Ski-treffet!

Det gikk stort sett i julekort på helgens Ski-treff, det første her er et julestrømpe-kort. Motivet fra Bildmålarna, papir fra Maja Design.


Og så en (eller fire) fyrstikkeske, etter tips fra Marianne/Tufsa. Motiv og tekst fra Skogstokiga, papir fra Maja Design, pyntet med snøkrystaller, noen perler og en liten sløyfe fra WOC.

Her et telys-kort, malen til telysesken har jeg laget selv, etter en ide fra Marianne/Tufsa på Mjøstreffet i sommer. Her er også motivet fra Bildmålarna, teksten fra et utklippsark fra Minnehjørnet og papiret fra Ladybug. Motivet er stanset ut med Spellbinders og fargelagt med Copics. Metallpynt fra Kuttut, spiraler fra Kort og Godt, og litt gammel julepynt.

Sånn ser det ut inni, med en skrivetag på den ene siden og telysene på den andre.





mandag 18. oktober 2010

Høstkort

Greit med litt annet enn julekort innimellom, dette kortet laget jeg til konkurransen på helgas Ski-treff. Fargene skulle være brunt og krem, og man skulle bruke pynt fra naturen. Vel, da var det bare å ta en tur ut på gården, og finne noen gressstrå og litt løv! Motivet her er fra Bildmålarna, stanset ut med Spellbinders. Teksten er fra NSS, her har jeg hatt på Glossy Accent. Det samme har jeg også gjort rundt rammen. Pyntepapirene er fra Maja Design, charms fra Kuttut og roser fra WOC. Blonden har jeg kjøpt på Bikuben.


tirsdag 12. oktober 2010

Venter på jul!

Ja, det ser jo ut som det er det hun venter på, denne søte nissejenta! Motivet har jeg fått, hun er fargelagt med Copics. Pyntepapirene er fra Maja Design og Ladybug, pynten fra Kuttut og WOC. Båndet nederst har jeg kjøpt på Bikuben.


torsdag 7. oktober 2010

Utfordring!

For noen uker siden ble jeg med på en liten utfordring som gikk ut på å ikke kjøpe nytt pyntepapir før man hadde laget 10 kort. Egentlig ikke noe problem, så mye papir jeg har liggende, og det var også fint å få en dytt til å lage flere julekort! Men nå er jeg ferdig med de 10 kortene, her er det siste. Motiv fra Skogstokiga, papir fra Papirdesign, sydd fast med maskin på et tynt kork-ark. Feltet bak motivet er stanset ut med Spellbinders, og teksten "God Jul" er et bånd jeg kjøpte her forleden, også det er sydd fast på kork-ark. (Måtte bruke opp en rest!)
Så nå er jeg godt igang med julekortene, det kommer nok snart fler!


søndag 3. oktober 2010

Det går mot jul!

Vi er jo allerede i oktober, og da går det stort sett i julekort her hos meg! Det første her er med motiv fra NSS, stanset ut med Spellbinders. Teksten er fra samme sted, og denne gangen tok jeg sjansen på å stemple rett på pyntepapiret, noe jeg sjelden gjør. (har bomma noen ganger!). Pyntepapiret er fra Maja Design, og ellers har jeg pyntet med litt perlepynt fra Kort og Godt, en charms fra Kuttut, og litt bånd og annet.


Dette kortet har motiv fra Bildmålarna, stanset ut med Spellbinders. Pyntepapiret her, som er kjøpt hos Panduro, sier vel det meste, så her valgte jeg å ikke ha noen tekst. Hjertet er også laget av et tilsvarende papir med samme tekst, bare med motsatt farger.